To place your DVD order call: 1-866-867-4850 | General Inquiries call: 1-800-947-9389 (English Only)
FacebookTwitteremail

DNRS-OHJAUS

telephone-supportDNRS-ohjaajat ymmärtävät hyvin asiakkaan tilanteen, sillä jokaisella heistä on kokemus limbisen järjestelmän häiriöstä ja siitä tervehtymisestä DNRS:n avulla. Kullakin ohjaajalla on oma toipumistarinansa, mutta he ovat perehtyneet laajasti erilaisiin limbisen järjestelmän virheelliseen toimintaan liittyviin oireisiin ja sairauksiin. Ohjaajat työskentelevät asiakkaiden kanssa maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

Dynamic Neural Retraining Systemin ohjauspalvelut on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat joko ostaneet DVD-materiaalin tai käyneet DNRS-kurssin.

Pyrimme siihen, että asiakas voi työskennellä toivomansa DNRS-ohjaajan kanssa. Suosittelemme, että jatkat saman ohjaajan kanssa koko ajan, sillä niin hyödyt mahdollisimman paljon ohjauksesta. Huomioithan, että ohjaajan vaihtaminen toiseen edellyttää, että varaat uuden ohjaajan kanssa aluksi 50 minuutin ohjauskeskustelun, jotta hän pääsee perehtymään tilanteeseesi.
DNRS-ohjaaja auttaa sinua räätälöimään harjoittelun juuri omaan tilanteeseesi sopivaksi ja varmistamaan, että harjoittelusi etenee mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Henkilökohtainen ohjaaja on erinomainen tuki polullasi tervehtymiseen.

Ohjaus ei ole neuvonta- tai kriisipalvelua. Se on yhteistoimintaa, joka edellyttää asiakkaalta usein konkreettisia toimia prosessin etenemiseksi. Puhelun aikana ohjaaja saattaa antaa sinulle toimintaehdotuksia, jotka auttavat sinua siirtymään tilanteestasi eteenpäin.

Olemme tietoisia siitä, että ohjaustoiminta ei välttämättä sovellu kaikille, joten yrityksemme pidättää itsellään oikeuden keskeyttää ohjausprosessi tai ohjata asiakas muiden tukitoimien piiriin. DNRS-ohjaus on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille.

Aloitusohjauskeskustelun aikana käydään läpi seikkoja, jotka ovat saattaneet olla vaikuttamassa limbisen järjestelmän häiriötilan syntyyn. Keskustelun aikana laaditaan myös henkilökohtainen suunnitelma jatkotoimia varten. Suosittelemme, että varaat useamman ohjausajan, sillä se tukee harjoitteluprosessia.

Jos tilaat ohjausta ensimmäisen kerran, sinun tulee varata aluksi aloitusohjauskeskustelu (70 min.) tai aloitusohjauskeskustelu (70 min.) + ohjauskeskustelu (30 min.) x 4.  Tämän jälkeen voit tilata joko 50 tai 30 minuutin ohjauskeskusteluja.

Olemme mielellämme apunasi, kun muokkaat aivojasi, tervehdyt ja otat elämän haltuun!

 

Ohjausvaihtoehdot

coaching_70_clock

Aloitusohjauskeskustelu ( 70 min.)

Aloitusohjauskeskustelu on tarkoitettu uusille asiakkaille. Sen aikana ohjaaja käy kanssasi läpi tekijöitä, jotka ovat mahdollisesti voineet olla vaikuttamassa limbisen järjestelmän häiriötilan syntyyn. Puhelun aikana tehdään myös toimintasuunnitelma harjoitusprosessin etenemiseksi.

$120.00 USD  |  €100.00

coaching_70g_clockcoaching_30g_clockcoaching_30g_clockcoaching_30g_clockcoaching_30g_clock

säästä 10%

Ohjauskeskustelu (70 min.) + ohjauskeskustelu (30 min.) x 4

Tämä vaihtoehto on uusille asiakkaille.

Säästä 10%

$305.00 USD  |  €250.00

säästä 10%

Ohjauskeskustelu (50 min.) x 3

Tämä vaihtoehto on vanhoille asiakkaille ja se antaa pitempiaikaista tukea harjoitteluun.

Säästä 10%

$270.00 USD  |  €225.00

Ohjauskeskustelu (50 min.)

Tämä vaihtoehto on vanhoille asiakkaille, jotka kaipaavat lisätukea, selkeyttä harjoitteluun ja räätälöityä ohjausta senhetkiseen haasteeseen. Ohjaus auttaa löytämään keinoja ja voimaantumaan tavoitteiden saavuttamiseksi.
Huomiotavaa:
Vanhojen asiakkaiden tulee tilata ohjaus omalta DNRS-ohjaajaltaan. Muussa tapauksessa pyydämme varaamaan 50 minuutin ohjauskeskustelun.

$100.00 USD  |  €85.00

coaching_30_clockcoaching_30_clockcoaching_30_clockcoaching_30_clockcoaching_30_clockcoaching_30_clock

säästä 10%

Ohjauskeskustelu (30 min.) x 6

Tämä vaihtoehto on vanhoille asiakkaille ja se antaa pitkäkestoista tukea ja ohjausta harjoitteluun.
Huomioitavaa:
Vanhojen asiakkaiden tulee tilata ohjaus omalta DNRS-ohjaajaltaan. Muussa tapauksessa pyydämme varaamaan 50 minuutin ohjauskeskustelun.

Säästä 10%

$297.00 USD  |  €245

Ohjauskeskustelu (30 min.)

Tämä vaihtoehto on vanhoille asiakkaille ja se antaa tukea, selkeyttä ja opastusta harjoitteluun.

Huomioitavaa:
Vanhojen asiakkaiden tulee tilata ohjaus omalta DNRS-ohjaajaltaan. Muussa tapauksessa pyydämme varaamaan 50 minuutin ohjauskeskustelun.

$55.00 USD  |  €45.00

Tiina on suomalainen sertifioitu DNRS-ohjaajamme!

Tiina Mäenpää toipui sähköherkkyysoireistaan DNRS:n avulla vuonna 2012. Kokemus oli hyvin syvällinen ja voimaannuttava. Vuonna 2013 hän osallistui Amerikan ympäristölääketieteen akatemian konferenssiin, jonne Annie Hopper oli kutsuttu esitelmöimään DNRS:stä. Tiina on ollut myös seuraamassa DNRS-kursseja Kanadassa ja Sveitsissä ja kääntänyt DNRS-materiaalin suomeksi. Hän on iloinen voidessaan auttaa DNRS-ohjaajana erilaisista limbisen järjestelmän häiriön aiheuttamista oireista ja sairauksista kärsiviä löytämään ratkaisukeinoja tilanteeseensa.

Tiina on työskennellyt 30 vuotta yliopisto-opettajana (FM) ja hänen tehtäviinsä kuuluu mm. ohjata opiskelijoita, joilla on erilaisia oppimiseen liittyviä haasteita. Hän näkee yhtäläisyyksiä oman oppimisfilosofiansa ja DNRS:n periaatteiden välillä: kaikilla on avaimet hyvään oppimiseen ja samoin myös valmiuksia korjata aivojen virhekytkentöjä ja toipua määrätietoisen DNRS-harjoittelun avulla.